Qui som

E360 es un despatx de serveis tècnics d’enginyeria i arquitectura, orientats a les empreses, i format per un equip de professionals amb àmplia experiència en els seus àmbits d’actuació.

Desenvolupem Avantprojectes i Projectes, Direccions d’Obra i d’Instal·lacions, Coordinacions de Seguretat i Salut, Project Management i assessorament a les empreses en tot allò relacionat en l’enginyeria i l’arquitectura, incloent els aspectes tècnico-legals.

També oferim serveis de consultoria i assessorament en aspectes organitzatius de les empreses.

La nostra filosofia és posar les necessitats del client com a motor del nostre funcionament. Des de la presa de requeriments fins el seguiment del projecte implantat, oferim solucions d’arquitectura i enginyeria integrals i globals, procurant l’alternativa que millor s’adapti a les necessitats i expectatives dels nostres clients.

Donem importància al sentit pràctic de les solucions dissenyades, així com a la seva eficiència, sense deixar de banda l’harmonia estètica de les mateixes. La nostra polivalència i experiència, ens permet abordar amb garanties, qualsevol mena d’encàrrec.

Equip

Jordi Alsina i González

Soci director – Enginyer

Miquel Pla i Lozano

Soci director – Enginyer

Sonia Martín Navarro

Sócia directora – Arquitecta

Marta Arco Trullenque

Arquitecta

Filosofia

Missió

Existim per materialitzar els somnis de les persones i satisfer les necessitats de les empreses en tot allò referent a l’arquitectura i l’enginyeria. 

Visió

Liderar com una gran empresa, acompanyar amb l’agilitat d’una petita empresa i servir amb la professionalitat d’un soci en enginyeria.

Valors

Integritat, honestedat, empatia, perseverança i passió … molta passió.

Desplaça cap amunt
Skip to content